Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Чакри  »  Първа чакра  »  Травми на Първа чакра  »  Пренебрегване

Травми на Първа чакра

Травми на Първа чакра

Пренебрегване

Пренебрегването е по-фина форма на изостaвянето. Пренебрегването често прекъсва, противодейства на основната работа на първата чакра по стабилизиране на цялата система. Ако пренебрегването е достатъчно меко, така че все пак оцеляваме, ние израстваме с един скрит спомен за безпомощност, който няма връзка с нещо конкретно. Тази нестабилност ни води до недоверие към другите, причинявайки по-нататъшно отчуждение от онези, които могат да ни дадат подкрепа. Резултат от пренебрегването е и срамът, който силно въздейства на чувствата на самоуважение и лична сила, свързани с третата чакра, както и на правото да бъдем обичани, свързано с четвъртата чакра. Подобно на изоставянето и пренебрегването често се отразява в начина, по който се отнасяме към себе си.

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка
прегледи 6987

Препоръчани продукти

Коментари за Травми на Първа чакра

 1. .

  Благодаря за информацията :)

 2. 1.

  Имам проблем с наднормено тегло и наследствен диабет. Ясно е чепроблемна е първа чакра. Как да се справя с повишения апетит?
  Благодаря.

 3. 2.

  Практикувайте пълно йогийско дишане. След което можете да опитате подходящите асани за първа чакра, показани в този сайт и опитайте поза свещ, която значително намалява апетита след редовна практика. Успех.

 4. 3.

  Благодаря за информацията!!!

Подобни статии

Състояния на Първа чакра

Състояния на Първа чакра

Преди да се използват повечето упражнения, е необходимо да се определи прекомерността и недостатъчно...
Състояния на Втора чакра

Състояния на Втора чакра

Тъй като втората чакра се отнася до движението, прекомерността и недостатъчността имат огромно възде...