Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Чакри  »  Първа чакра  »  Травми на Първа чакра  »  Злополуки, операции, болести

Травми на Първа чакра

Травми на Първа чакра

Злополуки, операции, болести

Операции, сериозни болести или физически увреждания при злополуки могат да окажат травмиращи влияния върху тялото и нервната система. Дори една операция, необходима за оцеляването, може да травматизира тялото и психиката на детето. Обикновено не мислим, че пътните злополуки имат дълготрайни емоционални въздействия, но много хора съобщават за несъзнавани страхове, трудности със съня промени в навиците за хранене, продължителна нервност и трудности в съсредоточаването дълго след излекуването на техните физически увреждания.

Въздействията на тези събития могат да бъдат по-трудно разчетени, тъй като те могат да Бъдат пренебрегнати като несъществени. Но обикновено те оставят своята следа в тялото като посттравматични стресови симптоми, които показват фрагментация на енергията, несвързана с текущите събития. Тенденцията към фрагментиране може да наподобява енергетичния процес на шизоидната структура, без да има останалите нейни физически или емоционални характеристики. Сякаш ударът на злополуките е откъснал духа от тялото и той не е открил напълно своя път назад. Точно както когато една чаша се счупи и бъде залепена, в нея може да има малки пукнатини, така полето на аурата не винаги се затваря напълно и може да съществуват трудности с обемането, фокуса, заземяването и други въпроси на първата чакра.

Рейтинг: 2.0/5 на базата на 1 оценка
прегледи 5808

Препоръчани продукти

Коментари за Травми на Първа чакра

 1. .

  Благодаря за информацията :)

 2. 1.

  Имам проблем с наднормено тегло и наследствен диабет. Ясно е чепроблемна е първа чакра. Как да се справя с повишения апетит?
  Благодаря.

 3. 2.

  Практикувайте пълно йогийско дишане. След което можете да опитате подходящите асани за първа чакра, показани в този сайт и опитайте поза свещ, която значително намалява апетита след редовна практика. Успех.

 4. 3.

  Благодаря за информацията!!!

Подобни статии

Състояния на Първа чакра

Състояния на Първа чакра

Преди да се използват повечето упражнения, е необходимо да се определи прекомерността и недостатъчно...
Състояния на Втора чакра

Състояния на Втора чакра

Тъй като втората чакра се отнася до движението, прекомерността и недостатъчността имат огромно възде...