Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Чакри  »  Първа чакра  »  Травми на Първа чакра  »  Злополуки, операции, болести

Травми на Първа чакра

Травми на Първа чакра

Злополуки, операции, болести

Операции, сериозни болести или физически увреждания при злополуки могат да окажат травмиращи влияния върху тялото и нервната система. Дори една операция, необходима за оцеляването, може да травматизира тялото и психиката на детето. Обикновено не мислим, че пътните злополуки имат дълготрайни емоционални въздействия, но много хора съобщават за несъзнавани страхове, трудности със съня промени в навиците за хранене, продължителна нервност и трудности в съсредоточаването дълго след излекуването на техните физически увреждания.

Въздействията на тези събития могат да бъдат по-трудно разчетени, тъй като те могат да Бъдат пренебрегнати като несъществени. Но обикновено те оставят своята следа в тялото като посттравматични стресови симптоми, които показват фрагментация на енергията, несвързана с текущите събития. Тенденцията към фрагментиране може да наподобява енергетичния процес на шизоидната структура, без да има останалите нейни физически или емоционални характеристики. Сякаш ударът на злополуките е откъснал духа от тялото и той не е открил напълно своя път назад. Точно както когато една чаша се счупи и бъде залепена, в нея може да има малки пукнатини, така полето на аурата не винаги се затваря напълно и може да съществуват трудности с обемането, фокуса, заземяването и други въпроси на първата чакра.

Рейтинг: 2.0/5 на базата на 1 оценка
прегледи 6045

Препоръчани продукти

Коментари за Травми на Първа чакра

 1. .

  Благодаря за информацията :)

 2. 1.

  Имам проблем с наднормено тегло и наследствен диабет. Ясно е чепроблемна е първа чакра. Как да се справя с повишения апетит?
  Благодаря.

 3. 2.

  Практикувайте пълно йогийско дишане. След което можете да опитате подходящите асани за първа чакра, показани в този сайт и опитайте поза свещ, която значително намалява апетита след редовна практика. Успех.

 4. 3.

  Благодаря за информацията!!!

Подобни статии

Травми на Четвърта чакра

Травми на Четвърта чакра

Няма нищо по-опустошително от липсата на любов. Любовта е първичната спойка на вселената, свързващат...