Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Чакри  »  Шеста чакра  »  Състояния на Шеста чакра  »  Съчетания на Шеста чакра

Състояния на Шеста чакра

Състояния на Шеста чакра

Съчетания на Шеста чакра

Периодичните кошмари могат да са резултат или от прекомерност, или от недостатъчност. Бидейки смущаващи елементи на съзнанието, те могат да бъдат разглеждани като разграничени фрагменти, надигащи се от несъзнаваното, които не могат да бъдат свързани в будния живот. Ако чакрата е много затворена, може би сънищата се опитват да осветлят несъзнавания материал. Следователно трябва да сравним наличието на кошмари с останалите елементи от контролния списък на шестата чакра, преди да определим състоянието на чакрата.

Обикновено може да има характеристики, които са и прекомерни, и недостатъчни. Един човек може да има невероятна способност да си спомня сънищата и въпреки това да е „сляп" или да има трудности с визуализирането в будния живот. Може да е високо психичен или интуитивен и вън реки това да се е отдал на отричане. Може да има въображение, но да е нечувствителен към другите.

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
прегледи 4045

Препоръчани продукти

Коментари за Състояния на Шеста чакра

  1. .

    Това, което описвате, няма нищо общо с Шеста чакра, с Третото око, а е част от неразвитието на чакрата и властта на заблудения ум над човешкото същество! Не заблуждавайте хората!

Подобни статии