Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Чакри  »  Пета чакра  »  Състояния на Пета чакра  »  Съчетания на Пета чакра

Състояния на Пета чакра

Състояния на Пета чакра

Съчетания на Пета чакра

Липсата на граунд (заземеност) може да създаде или прекомерност, или недостатъчност в гърлената чакра. При някои хора липсата на граунд може да прерасне в прекомерно говорене, лишено от действително съдържание. При други липсата на граунд създава такъв страх, че те не могат да произнесат нито дума. Тези хора може да чувстват въртящата се енергия почти като виене на свят, когато се опитват да говорят, което осуетява способността им да мислят ясно. Това затваря гърлената чакра и създава състояние на недостатъчност.

Съвсем обичайно явление е да имаме гърлени чакри едновременно с характеристики на прекомерност и недостатъчност, позволяващи ни да общуваме добре в някои случаи и зле в други. Един човек може да е способен да предава чувствата си с изящество и достойнство, но да няма увереност, за да ги изведе в работата и кариерата си. Други може да говорят добре с непознати, но да се затварят с интимните си партньори.

Тъй като тази чакра е врата, тя се отваря и затваря бързо. Тя е високо чувствителна към ситуациите. Координира множество гласове вътре, включително онези от миналото и от различни наши части. Тогава гърлената чакра трябва да ги интегрира в един солиден и цялостен глас, който стига до общуване.

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка
прегледи 5341

Препоръчани продукти

Коментари за Състояния на Пета чакра

  Подобни статии

  Травми на Шеста чакра

  Травми на Шеста чакра

  Само заради ясната сила на интелекта говорим за визуализацията като нещо отделно от останалия опит. ...
  Седма чакра (Сахасрара)

  Седма чакра (Сахасрара)

  И ето че ние пристигнахме. Седма чакра се нарича още Коронна или Теменна и се намира на върха на гла...
  Травми на Седма чакра

  Травми на Седма чакра

  Малтретиранията на Седмата чакра са фини, но дълбоки. Те се извършват през всяка възраст и по много ...