PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Идентичности на чакрите

Идентичности на чакрите

  1. Идентичности на чакрите
  2. Първа чакра - Физическа идентичност
  3. Втора чакра - Емоционална идентичност
  4. Трета чакра - Его-идентичност
  5. Четвърта чакра - Социална идентичност
  6. Пета чакра - Творческа идентичност
  7. Шеста чакра - Архетипова идентичност
  8. Седма чакра - Универсална идентичност

Първа чакра - Физическа идентичност

Първото ни равнище на идентичност е известно като физическа идентичност и неговата работа е самосъхранението. Тук се учим да се идентифицираме с тялото - когато моето тяло е гладно, аз съм гладен, когато го боли, мен ме боли. Тялото покрива невидимата душа и разкрива нейната форма и израз. Когато се идентифицираме с тялото, ние се идентифицираме с израза на душата във физическата форма, както и с нейните физически качества като мъжка, женска, млада, стара, дебела, тънка, здрава или болна.

Физическата идентификация е необходима за отнасянето ни с физическия свят. Ако не осъзнавам, че не мога да вдигна сто паунда хартия в картонена кутия, мога сериозно да нараня гърба си. Ако не разбирам кога съм гладен или се нуждая от почивка, мога сериозно да увредя здравето си за определено време. Да действаш без тази идентичност означава да бъдеш откъснат от тялото и без връзка с физическия свят.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Анонимен
7 CAKRA PREKALENO AKTIVNA 4 CAKRA PREKALENO AKTIVNA 2 CAKRA SLABO AKTIVNA KAKVO OZNACAVA TOVA LOSHO LI E ZA ORGANIZAMAT DNES E NAPRAVENA POD NOMER 271146
Виж още отзиви
Коментирай
loading...