Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Чакри  »  Седма чакра  »  Балансиране на Седма чакра  »  Проверяване на нашите системи на вярване

Балансиране на Седма чакра

Балансиране на Седма чакра

Проверяване на нашите системи на вярване

С разширяването на нашето съзнание системите ни на вярване растат и се разширяват. Най-големият враг на това разширяване са ограничаващите вярвания, които носим, като например „Не мога да направя това. Това никога няма да стане. Това е невъзможно, нелогично, не го заслужавам. Ти не можеш. Аз никога и пр., и пр., и пр." Онова, което фактически откриваме, е, че всичко е възможно. Невъзможността отрича безкрайния потенциал на духа.

За да проверим своите системи на вярване, трябва да проследим своите мисли от вярването назад до неговия източник. Когато проверявам своите вярвания, мога да се запитам: „Кога ми дойде за първи път тази идея?" И после: „Откъде произлязоха тези мисли тогава? А мислите преди тях?" Евентуално преглеждаме влиянията на родители, връстници, литература или любим човек върху нашия път, при което се питаме: „Това действително ли е вярване, което построих на базата на собствения си опит?" По-нататък можем да попитаме кои аспекти от нашия опит са довели до това вярване и ако опитът ни му противоречи, кое е по-подходящо вярване? Освен това що за вярвания сме внесли тогава в онзи опит, които може да са повлияли на нашата интерпретация? Процесът може да бъде наистина като преминаване през лабиринт, но евентуално ни довежда до по-дълбок опит. Освободени от булото на вярвания и интерпретации, ние сме по-пряко свързани с вътрешната истина.

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка
прегледи 6407

Препоръчани продукти

Коментари за Балансиране на Седма чакра

 1. .

  О4арован съм.

 2. 1.

  всички чакри са балансирани, седма чакра свърхактивна 114 %

 3. 2.

  Blagodarq za testa i savetite !-dava mi otgovor na nqkoi vaprosi... :) <3

 4. 3.

  Благодаря! Мисля , че тази информация ми е от полза

 5. 4.

  Катя Петрова: - Благодаря! Първа, трета, четвърта, пета, шеста, седма чакри са свърхактивни, а втора е балансирана. При положението в което се намирам (след като съм лекувала дъщеря си от тежък проблем в шийните прешлени) е може би причината за тази свъхативност в момента на всичките чакри. Ще се подложа на теста отново, когато съм в хармония със себе си, без да съм отдала преди това лечебни енергии на друг.

 6. 5.

  trudno mi e da dam komentar-za prav pat se zapoznavam s tova mislene.Seaga ima mnogo i razli4ni interpretacii na jivota

 7. 6.

  страхотен сайт ...записвам си го за любим....

 8. 7.

  Защо полето за балансиране на 7 чакра липсва и започва директно от поле 2. Балансиране?? Ако някой знае от къде може да се види - да пише, моля :)

 9. 8.

  Благодаря ви !

 10. 9.

  Благодаря за теста, анализа и препоръките, в случая ми седма чакра е свръхактивна и ще работя по предложените насоки.

 11. 10.

  blagodarya vi

 12. 11.

  Всичко това аз го преживях.Чуството не може да се опише с думи,трябва да го преживееш.

 13. 12.

  помогна ми

 14. 13.

  Не разбрахте че преди много години не са си обеснявали някои работи и затова го наричат бог... просто е енергия и говорете с себе си по специален енергичен път

 15. 14.

  1, 4 и 7 са ми прекалено активни, останалите балансирани. Търся, но не откривам как точно да ги балансирам, когато са прекалено активни. Някой може ли да ми помогне?

Подобни статии

Пета чакра (Вишудха)

Пета чакра (Вишудха)

Пета чакра се нарича още гърлена чакра. Тя е раположена в областта на врата. Цветът й е син и се изо...
Травми на Пета чакра

Травми на Пета чакра

Ако ударя опънатата струна на китара, това поражда звук. Ако я ударя силно, се получава силен звук. ...
Състояния на Пета чакра

Състояния на Пета чакра

Прекомерността или недостатъчността в гърлената чакра се разпознават лесно. Тъй като тя е вратата ме...