Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Чакри  »  Пета чакра  »  Балансиране на Пета чакра  »  Дълбоко слушане

Балансиране на Пета чакра

Балансиране на Пета чакра

Дълбоко слушане

В тишината вътрешното слушане формира връзката на сърцето и ума. Давайки си време за тишина и спокойствие, ние сме способни да чуем вярно себе си. Бръщолевенето на ума евентуално отпада и се излива песента на сърцето. В това отваряне към тишината горните и долните чакри могат да влязат в резонанс една с друга, свързвайки ум и тяло.

УПРАЖНЕНИЕ

Седнете сами на тихо място и позволете на ума ви да се успокои. Вижте колко слоя от звуци можете да откриете около себе си. Чуйте звука на своето дишане, ритъма на биенето на сърцето си и пулсирането на кръвта в ушите си. Чуйте птиците, далечния шум на градския транспорт, звуците на вятъра. После накарайте всички тези звуци да се слеят в един общ звук, в който ритъмът на вашето дишане и фините движения на тялото ви стават част от звука около вас.

Когато вашето тяло се слее с този звук, позволете му фино да се задвижи с този ритъм. Вижте къде ви отнася движението, като внимателно се вслушвате в целия звук, който чувате.

Рейтинг: 3.7/5 на базата на 3 оценки
прегледи 10961

Препоръчани продукти

Коментари за Балансиране на Пета чакра

 1. .

  Не в леглото,защото неправилно огъваш гръбнака.Одеало сгънато на две поставено на земята върши идеална работа.

 2. 1.

  Blagus-uprajneniata se praviat na tvardo a ne v leglo.Imam problem s 6titovidnata jleza-xa6imoto-moje li niakoi da pomogne.Skype blagus6

 3. 2.

  Слава тебе Господи, аз пък от едно видео в ютюб се изплШих казваше се че когато ти вибрира тялото к чувстваш мускулни спазми ти навлизат зли д....Слава Богу дано е само нашата енергия. ИСУС ДА НИ ПАЗИ ОТ ВСИЧКО ЗЛО!

 4. 3.

  Хора това е много сериозно,аз имам сташни проблеми всичко е вързано,това с демоните е истина.Пазете се не злоопотребявайте ствърд алкохол

Подобни статии

Травми на Четвърта чакра

Травми на Четвърта чакра

Няма нищо по-опустошително от липсата на любов. Любовта е първичната спойка на вселената, свързващат...