Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Чакри  »  Пета чакра  »  Балансиране на Пета чакра  »  Вибриращото тяло

Балансиране на Пета чакра

Балансиране на Пета чакра

Вибриращото тяло

Тъй като нашите тела са резониращите камери на звуците, които произвеждаме, работата върху телесните напрежения е много важна. Освобождаването на напреженията и сдържаните емоции възстановява естествената рефлексивна и вибрационна природа на тялото. Без тази работа не е възможно гърлената чакра да се освободи от принудите или онова, което изживяваме дълбоко в своята истина. Възстановяването на тялото е възстановяване на нашата уникална вибрация.

В Твоето тяло показва своя ум Стенли Келеман описва един прост процес за осъществяване на контакт с нашата основна пулсираща вибрация:

Ако задържиш дишането си и обърнеш внимание на гръдния си кош и коремната си област, ще почувстваш настъпването и отстъпването на възбуда. Ако стегнеш юмрука си или опънеш стегнатите си мускули, ще почувстваш фина вибрация през целия си организъм. Ако вибрацията се задълбочи, ще започнеш да я усещаш като пулсиране. Задръж мускулите свити, докато пулсирането се задълбочи, после ги отпусни и ще осъзнаеш един поток: едно вътрешно течение, което е трудно да се види, но което можеш да почувстваш.

Този поток е признак на нашата жизненост и индивидуалност. Когато един мощен порив за движение напред бъде сдържан, можем да почувстваме потока енергия, пулсиращ в телата ни. Можем да го почувстваме също така след физическо упражнение или емоционално изразяване, например след солидно бягане, силен плач или мощно сексуално преживяване. Това ни довежда до един жизнен опит на себесвързване, в който сме отворени за своя собствен вибрационен резонанс.

Много хора се страхуват да обемат толкова много заряд. За някои (особено за онези, които са типично презаредени) да имат енергия означава, че незабавно трябва да направят нещо с нея. Ако се изразяваме преди нашата истина да е напълно узряла, тогава нашите действия не са в синхрон с потенциалната ни пълнота. Това обикновено се изживява като слабо чувство за правилно темпо.

УПРАЖНЕНИЕ

Позволете си да се движите свободно из стаята със затворени очи. Опитайте се да се движите, изхождайки по-скоро от естествените наклонности на вашето тяло, отколкото от решенията на главата ви. След като тялото ви започне да се отпуска, придружавайте всяко движение с един абстрактен звук, пораждащ се от движението. Позволете си да бъдете отворени за опита, че „движението прави звука", и потърсете място, където движението и звукът са координирана вибрация, преминаваща през цялото ви същество. Наслаждавайте се на опита и вижте къде ви води той.

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка
прегледи 18532

Препоръчани продукти

Коментари за Балансиране на Пета чакра

 1. .

  Не в леглото,защото неправилно огъваш гръбнака.Одеало сгънато на две поставено на земята върши идеална работа.

 2. 1.

  Blagus-uprajneniata se praviat na tvardo a ne v leglo.Imam problem s 6titovidnata jleza-xa6imoto-moje li niakoi da pomogne.Skype blagus6

 3. 2.

  Слава тебе Господи, аз пък от едно видео в ютюб се изплШих казваше се че когато ти вибрира тялото к чувстваш мускулни спазми ти навлизат зли д....Слава Богу дано е само нашата енергия. ИСУС ДА НИ ПАЗИ ОТ ВСИЧКО ЗЛО!

 4. 3.

  Хора това е много сериозно,аз имам сташни проблеми всичко е вързано,това с демоните е истина.Пазете се не злоопотребявайте ствърд алкохол

Подобни статии

Травми на Четвърта чакра

Травми на Четвърта чакра

Няма нищо по-опустошително от липсата на любов. Любовта е първичната спойка на вселената, свързващат...