Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Чакри  »  Оценка и работа с чакрит...  »  Анализ на резултата от Чакра Теста  »  Резултат отдолу-нагоре

Анализ на резултата от Чакра Теста

Анализ на резултата от Чакра Теста

Резултат отдолу-нагоре

Тези хора за разлика от горните са енергетично силни долу. Тяхната тенденция е да остават в повтарящите се, познати им модели на долните чакри, докато растежът им идва от придвижването на енергията нагоре в тока на освобождението. Те са чувстващи/усещащи типове, които е по-вероятно да бъдат управлявани от емоции и инстинкти, отколкото от когнитивен процес. По-малко вероятно е да обсъждат решенията си с другите и нямат склонност да поставят много въпроси за живота си, предпочитайки вместо това да държат нещата в постоянно състояние и да не „клатят лодката". Склонни са да имат прости очаквания от живота и се задоволяват с прилепване към рутинности.

Стереотипите на този модел могат да се видят в спортиста, който живее заради физическата активност и омаловажава курса по медитация на жена си, или работника, който само иска да работи през деня, да гледа телевизия нощем и да чака пенсионирането си, за да си купи лодка. Това може да е човекът, който обича живота на открито, но слабо се интересува от нещата, свързани с интелекта. При жените това може да бъде празноглавката, главният интерес на която е физическият вид, или класическата домакиня, която е доволна да си стои вкъщи и да поддържа дома, и слабо се интересува от въпросите отвъд светското.

Типовете „отдолу нагоре" обикновено обичат физическата активност като например упражнения, сексуалност, правене на неща със собствените им ръце, готвене или масажиране. (Това не означава, че всеки, който обича тези неща, спада към този модел.) Работят неуморно, склонни са към конформизъм и са предсказуеми и надеждни. Структурите „отдолу нагоре" се занимават главно със самосъхранение и себеудовлетворяване. Ръководени от несъзнаваното, те често не знаят защо правят онова, което правят, и може да функционират по импулс, следвайки пътя на най-малкото съпротивление. Може дори да не поставят под въпрос импулсите си или да се замислят за смисъла на живота. Тяхната енергия има тенденцията да остава в долните чакри, ако не бъде стимулирана от външни влияния като например дадена връзка, криза, болест или повреда.

Тази структура е най-вероятно да се създава в резултат от строг родител, който намалява естествената експанзивност на детето. „Стой тихо. Прави, което ти се казва. Бъди спокоен. Дори не си помисляй да направиш това." Техните родители може да са наказвали, осмивали или ограничавали творческото поведение и експериментиране. Някои семейства моделират този вид структура, учейки детето, че житейските награди се намират само в усиления труд, послушното поведение и свеждането на очакванията до един минимум.

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка
прегледи 16803

Препоръчани продукти

Коментари за Анализ на резултата от Чакра Теста

 1. .

  Благодаря!

 2. 1.

  Много интересно. Благодаря

 3. 2.

  много интересно, радвам се че го направих

 4. 3.

  Много съм доволен от резултата ми и ще го повторя следващия ми ден от моят сеанс.

 5. 4.

  Много съм доволна от резултата, беше ми интересно.

 6. 5.

  Благодаря! Хареса ми.

 7. 6.

  Blagodarq,dovolna sam ot moq rezultat!

 8. 7.

  Vsichko mi e balansirano. Twa dobre ili zle e ? Tova e naistina nai - interesniqt test.kojto sam prawila.

 9. 8.

  Благодаря ви за предоставената възможност. С тези резултати мога да си купя еднопосочен билет за Марс! Ще го препоръчам на приятели.

 10. 9.

  Интересен тест,мислех да съм по зле,но уви само на 3 съм позле с 1-ка за плюса -едва в началото на материята съм ,ще се учим.Благодаря.

 11. 10.

  Mnogo blagodarq!

 12. 11.

  Благодаря!!!

 13. 12.

  Доста точно бих казала.

 14. 13.

  много интересно и може би точно

 15. 14.

  Доволна съм от резултата. Само първа и четвърта чакра са слабо активни , а всички останали са балансирани. Ще работя върху балансирането и на другите две чакри . Благодаря , изключително интересен и полезен беше теста !!!

 16. 15.

  mislia che e veren !

 17. 16.

  Благодаря!

 18. 17.

  super e,blagodarq!

 19. 18.

  Вярно е! Живи и здрави благодаря.

 20. 19.

  Не знаех ,че съм толкова балансирана

 21. 20.

  Харесвах сайте ви заради раздела за литотерапията и описанието на полускъпоценните и скъпоценни камъни. Едва сега открих и този за чакрите, направих теста и ще се съобразя с препоръките. Чудесен сайт сте, радвам се, че ви има в България и ви пожелавам успех!

 22. 21.

  Blagodarq!

 23. 22.

  Благодаря ви!

 24. 23.

  КАКВО ЗНАЧИ ПРЕКАЛЕНО АКТИВНА ЧАКРА КАК СЕ КОРЕГИРА

 25. 24.

  Многу интересен тест,веродостоен и точен.Благодарам.

 26. 25.

  Сега се чувствам по-сигурна в себе си.Тестът те кара да се замислиш за някои основни неща в живота, а най-вече в общуването с хората и света около нас. БЛАГОДАРЯ!

 27. 26.

  BLAGODARQ mnogo tochno

 28. 27.

  Благодаря.Радвам се,че и аз съм балансирана

 29. 28.

  Много интересно,благодаря!

 30. 29.

  Много интригуващо,ще прочета повече за чакрите!
  Благодаря за интересния тест.

 31. 30.

  blagodarq vi..

 32. 31.

  Много правилно за мен

 33. 32.

  След работа с чакрите и желанието ми да станат активни резултатите за седмица се подобриха. Благодаря Ви за теста и ще продължа да работя с чакрите до пълен баланс.

 34. 33.

  Blagodarq

 35. 34.

  Благодаря за теста ! Баланс на всякъде ! Щастлива съм!

 36. 35.

  mnogo bix jelala da razbera za chto poniakoga imam ysechtaneto he niakoi e mnogo blizo do men pohti me dokosva i me zadarja da se spra na miasto i sanichtata mi sa mnogo realistihni i predi mnogo godini prosto na chega predskazax edna hovechka tragedia vasmojnost li be tova da se dokaja i ni mignovena darba ne znam poniakoga se ysechta s ogromna i energia na bio pole to mi no ne moga da kontrolira tazi si sila mnogo bix iskala da se nayha da ia izspolzvam v moia polza a ne v moi ochtarb chte sam vi blagodarna za t
  azi pomocht .
  S yvajenie kam vachite darbi i sposobnost.

  .

 37. 36.

  Хареса ми - благодаря!

 38. 37.

  Веселина

 39. 38.

  Абсолютно правдив резултат за мен - система "отгоре-надолу", винаги съм знаела, че трябма да работя върху връзката си с тялото, метаболизма и гнева си, и точно това се получи. Щом съм изнесла проблемите от ранното си детство в главата, сега ще трябва да захранвам долните чакри 1 и 3... Започвам още сега!!!

 40. 39.

  Вдичко при мен е супер..балансирана личност...

 41. 40.

  Само седма ми е супер активна другите са балансирани

 42. 41.

  Благодаря вярно е

 43. 42.

  mnogo tocen rezultat !!!!! Bravo

Подобни статии

Пета чакра (Вишудха)

Пета чакра (Вишудха)

Пета чакра се нарича още гърлена чакра. Тя е раположена в областта на врата. Цветът й е син и се изо...
Травми на Пета чакра

Травми на Пета чакра

Ако ударя опънатата струна на китара, това поражда звук. Ако я ударя силно, се получава силен звук. ...
Състояния на Пета чакра

Състояния на Пета чакра

Прекомерността или недостатъчността в гърлената чакра се разпознават лесно. Тъй като тя е вратата ме...
Балансиране на Пета чакра

Балансиране на Пета чакра

Лечението на петата чакра включва разнообразие от много равнища едновременно, минаващи от физическот...
Шеста чакра (Аджна)

Шеста чакра (Аджна)

Шестата чакра е също така известна като Ajna (Ajna = възприемане). Тя се намира в челото, точно межд...
Травми на Шеста чакра

Травми на Шеста чакра

Само заради ясната сила на интелекта говорим за визуализацията като нещо отделно от останалия опит. ...