Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Чакри  »  Оценка и работа с чакрит...  »  Анализ на резултата от Чакра Теста

Анализ на резултата от Чакра Теста

Анализ на резултата от Чакра Теста

Енергията на чакрите представлява по същество поляризиран поток между небето и земята - между материята и съзнанието. Тази енергия трябва да бъде равномерно разпределена между всички чакри.

Ако първата чакра е затворена, в такъв случай възходящият поток на освобождаващата енергия е блокиран. Космическата енергия може и да продължава да влиза през чакрата на върха, но върху нея не действа притеглянето от долната част на тялото, което да я кара да се насочи към проявление. Идеите може да се разпространяват, творчеството и осъзнаването може да бъдат от висш порядък, но индивидът изпитва затруднения да довежда до край своите проекти или да ръководи живота си. Съзнанието може да се състои от свободно формирани идеи или от фантастични и непрактични схеми, които никога не дават резултат. По малко от това съществува във всеки от нас.

От друга страна, ако чакрата на върха е затворена, докато първата чакра остава отворена, проблемът ни е точно обратният. Земната енергия няма импулс към изразяване на себе си, а стои като дама на танци без кавалер, която чака някой да се сети и за нея. Индивидът може да е твърде практичен, концентриран и осигурен финансово, но да му липсват творчество, надежди и мечти или осъзнаване на по-трудно доловимите нива. Може да е изключително трудолюбив, но му липсва танца. Промяната е трудна, рутината и навиците са много силни. Човекът е прекъснал потока на освобождението си. Неспособността да се демонстрира нещо ново води до привързване към сигурността на вече съществуващото.

Блокиране във Втора чакра

Ако индивидът има блокиране във втората чакра например, заедно със силно ударение върху космическата енергия, в такъв случай повечето от чакрите все пак са добре поддържани с едно голямо изключение по отношение на първата чакра.

Отварянето на първата чакра може да облекчи проблема чрез издигането на енергията от земята, която да срещне и уравновеси космическата енергия, опитваща се да се спусне надолу. Наистина, ако първата чакра е затворена, тогава космическата енергия трудно ще слезе по-надолу от втората чакра.

Ако даден индивид с блокирана втора чакра се характеризира с преобладаване на физическата енергия, в такъв случай е вероятно той да се окаже в още по-окаяно положение. Тогава пет основни чакри отгоре са откъснати от основния си източник - първата чакра. При лечението на подобен проблем, човек може да работи за отварянето на чакрата на върха на главата (въпреки че това вероятно ще бъде трудно), или да работи директно върху втората чакра, за да даде възможност на земната енергия да се издигне. Посоченият пример илюстрира защо сексът често е по-важен за физически ориентираните хора. Освен чисто физическото стимулиране, той дава възможност за насочването на енергията към останалата част от тялото, която в противен случай остава слабо захранвана.

Блокиране във Пета чакра

По същия начин средните чакри могат да бъдат анализирани от гледна точка на посоките на вертикалните потоци. Блокирането на петата чакра в мисловния тип индивид води до неспособност за проявяване на творчество и за предаване на идеите. Във физическия тип това води до общуване без съдържание - без знание или творчество, които да подкрепят идеите.

Блокиране във Трета чакра

При блокиране на третата чакра физическият тип може да притежава сила, без да има контрол над нея. Контролът може да е непостоянен или неефикасен. При мисловния тип може да има голямо количество вътрешна сила, но придружена от неспособност за действителното реализиране на каквото и да е в "истинския" свят - отсъствие на увереност за справяне с материалните неща.

2. Резултат отгоре-надолу

Ако живеете в главата си, занимавайки се с тялото си и с физическия свят само когато сте абсолютно принудени да го направите, тогава вероятно имате чакра-система, насочена отгоре надолу. Вашата оценка...

3. Резултат отдолу-нагоре

Тези хора за разлика от горните са енергетично силни долу. Тяхната тенденция е да остават в повтарящите се, познати им модели на долните чакри, докато растежът им идва от придвижването на енергията на...

4. Резултат отвътре-навън

Системите „отвътре навън" са енергетично центрирани в средните его-центрове и техният растеж идва от разширяването на тази енергия надолу в по-дълбокото Аз и нагоре към духа и интелекта. Те имат общ б...

5. Резултат отвън-навътре

Тези системи може остро да съзнават както главата, така и тялото си, но двете да нямат връзка помежду си. Има голяма бездна от празнота по средата, особено в сърцето. Те може да са високо чувствителни...

6. Балансиран резултат

Възможно е да бъдем относително балансирани в чакрите, без да сме просветлени учители. Хора, които са изпълнили голяма част от своята лечебна работа или са имали късмет във възпитанието си, могат да с...

Рейтинг: 4.9/5 на базата на 8 оценки
прегледи 102894

Препоръчани продукти

Коментари за Анализ на резултата от Чакра Теста

 1. .

  Благодаря!

 2. 1.

  Много интересно. Благодаря

 3. 2.

  много интересно, радвам се че го направих

 4. 3.

  Много съм доволен от резултата ми и ще го повторя следващия ми ден от моят сеанс.

 5. 4.

  Много съм доволна от резултата, беше ми интересно.

 6. 5.

  Благодаря! Хареса ми.

 7. 6.

  Blagodarq,dovolna sam ot moq rezultat!

 8. 7.

  Vsichko mi e balansirano. Twa dobre ili zle e ? Tova e naistina nai - interesniqt test.kojto sam prawila.

 9. 8.

  Благодаря ви за предоставената възможност. С тези резултати мога да си купя еднопосочен билет за Марс! Ще го препоръчам на приятели.

 10. 9.

  Интересен тест,мислех да съм по зле,но уви само на 3 съм позле с 1-ка за плюса -едва в началото на материята съм ,ще се учим.Благодаря.

 11. 10.

  Mnogo blagodarq!

 12. 11.

  Благодаря!!!

 13. 12.

  Доста точно бих казала.

 14. 13.

  много интересно и може би точно

 15. 14.

  Доволна съм от резултата. Само първа и четвърта чакра са слабо активни , а всички останали са балансирани. Ще работя върху балансирането и на другите две чакри . Благодаря , изключително интересен и полезен беше теста !!!

 16. 15.

  mislia che e veren !

 17. 16.

  Благодаря!

 18. 17.

  super e,blagodarq!

 19. 18.

  Вярно е! Живи и здрави благодаря.

 20. 19.

  Не знаех ,че съм толкова балансирана

 21. 20.

  Харесвах сайте ви заради раздела за литотерапията и описанието на полускъпоценните и скъпоценни камъни. Едва сега открих и този за чакрите, направих теста и ще се съобразя с препоръките. Чудесен сайт сте, радвам се, че ви има в България и ви пожелавам успех!

 22. 21.

  Blagodarq!

 23. 22.

  Благодаря ви!

 24. 23.

  КАКВО ЗНАЧИ ПРЕКАЛЕНО АКТИВНА ЧАКРА КАК СЕ КОРЕГИРА

 25. 24.

  Многу интересен тест,веродостоен и точен.Благодарам.

 26. 25.

  Сега се чувствам по-сигурна в себе си.Тестът те кара да се замислиш за някои основни неща в живота, а най-вече в общуването с хората и света около нас. БЛАГОДАРЯ!

 27. 26.

  BLAGODARQ mnogo tochno

 28. 27.

  Благодаря.Радвам се,че и аз съм балансирана

 29. 28.

  Много интересно,благодаря!

 30. 29.

  Много интригуващо,ще прочета повече за чакрите!
  Благодаря за интересния тест.

 31. 30.

  blagodarq vi..

 32. 31.

  Много правилно за мен

 33. 32.

  След работа с чакрите и желанието ми да станат активни резултатите за седмица се подобриха. Благодаря Ви за теста и ще продължа да работя с чакрите до пълен баланс.

 34. 33.

  Blagodarq

 35. 34.

  Благодаря за теста ! Баланс на всякъде ! Щастлива съм!

 36. 35.

  mnogo bix jelala da razbera za chto poniakoga imam ysechtaneto he niakoi e mnogo blizo do men pohti me dokosva i me zadarja da se spra na miasto i sanichtata mi sa mnogo realistihni i predi mnogo godini prosto na chega predskazax edna hovechka tragedia vasmojnost li be tova da se dokaja i ni mignovena darba ne znam poniakoga se ysechta s ogromna i energia na bio pole to mi no ne moga da kontrolira tazi si sila mnogo bix iskala da se nayha da ia izspolzvam v moia polza a ne v moi ochtarb chte sam vi blagodarna za t
  azi pomocht .
  S yvajenie kam vachite darbi i sposobnost.

  .

 37. 36.

  Хареса ми - благодаря!

 38. 37.

  Веселина

 39. 38.

  Абсолютно правдив резултат за мен - система "отгоре-надолу", винаги съм знаела, че трябма да работя върху връзката си с тялото, метаболизма и гнева си, и точно това се получи. Щом съм изнесла проблемите от ранното си детство в главата, сега ще трябва да захранвам долните чакри 1 и 3... Започвам още сега!!!

 40. 39.

  Вдичко при мен е супер..балансирана личност...

 41. 40.

  Само седма ми е супер активна другите са балансирани

 42. 41.

  Благодаря вярно е

 43. 42.

  mnogo tocen rezultat !!!!! Bravo

Подобни статии

Шеста чакра (Аджна)

Шеста чакра (Аджна)

Шестата чакра е също така известна като Ajna (Ajna = възприемане). Тя се намира в челото, точно межд...
Травми на Шеста чакра

Травми на Шеста чакра

Само заради ясната сила на интелекта говорим за визуализацията като нещо отделно от останалия опит. ...
Седма чакра (Сахасрара)

Седма чакра (Сахасрара)

И ето че ние пристигнахме. Седма чакра се нарича още Коронна или Теменна и се намира на върха на гла...
Травми на Седма чакра

Травми на Седма чакра

Малтретиранията на Седмата чакра са фини, но дълбоки. Те се извършват през всяка възраст и по много ...