PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Шеста чакра (Аджна)

Шеста чакра (Аджна)

  1. Шеста чакра (Аджна)
  2. Цел на Шеста чакра - Разпознаване на модели
  3. Индентичност на Шеста чакра - Архетипове
  4. Форма на Шеста чакра - Образът като символ
  5. Функция на Шеста чакра - Сънища
  6. Функция на Шеста чакра - Интуиция
  7. Функция на Шеста чакра - Ясновидство
  8. Функция на Шеста чакра - Трансцендиране
  9. Фунцкия на Шеста чакра - Виждане
  10. Демон на Шеста чакра - Илюзия
  11. Формиране на Шеста чакра

Форма на Шеста чакра - Образът като символ

Когато се придвижим над сърдечната чакра, навлизаме в сферата на символите. Нашият език се състои от звукови символи, а буквите ни представят тези звуци. В сферата на зрителното символите ни говорят като мощни архетинови енергии. Виждаме ги в своите фантазии и сънища, носим ги върху бижутата си, драскаме ги върху бележките си и ги използваме в своя език. Символите са непосредствен, цялостен начин на предаване на дълбоки архетипови енергии.

Символите са средствата, чрез които умът възприема архетипова енергия. Също така архетиповете, които по определение са нефизически шаблони за психична енергия, се интегрират в съзнанието чрез символи.

Символите се появяват, когато разпознаем даден модел. Духът невинаги ни говори с думи, но той има един по-архетипов език, който се говори чрез символи. Ако трябва да развием архетипова идентичност, ние трябва да се научим да мислим символично и да приемем онези символи, които се появяват в нашия живот, като духовна комуникация. Чрез разпознаването на символите можем да приемем архетиповите енергии.

Символите се появяват от несъзнаваното чрез сънища и фантазии, произведения на изкуството и случайни срещи. Най-мощен източник на тези символи са нашите сънища.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Мн съм доволен аз
Хахааххх
Това е голяма шега :D , вярно съвпада за мене но се съмнявам това да съм точно аз , обикновен човек съм като другите това са глупости , как може човек да вярва в тези неща :D ?!
Мечтите илюзия ли са ?
Ivanka Dimitrova
https://www.youtube.com/watch?v=DzZbuuePEw0&feature=youtu.be
анонимен
това е сила,но трябва да бъде осъзната
Виж още отзиви
Коментирай
loading...