PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Идентичности на чакрите

Идентичности на чакрите

  1. Идентичности на чакрите
  2. Първа чакра - Физическа идентичност
  3. Втора чакра - Емоционална идентичност
  4. Трета чакра - Его-идентичност
  5. Четвърта чакра - Социална идентичност
  6. Пета чакра - Творческа идентичност
  7. Шеста чакра - Архетипова идентичност
  8. Седма чакра - Универсална идентичност

Шеста чакра - Архетипова идентичност

В шестата чакра ние се разширяваме до своята архетипова идентичност, трансформирайки индивидуалното Аз в нещо трансперсонално. Нашата лична история сега се вижда като събитие в една по-голяма история. Ако сме страдали от слабо майчинство, защото нашите майки не са били подкрепяни, ние носим частица от архетиповата история на упадъка на Богинята Майка - загубата на архетиповата майка. Силата, която е липсвала на нашите майки, е същата сила, която е била ограбена от жените преди хилядолетия, ограбена от самия архетип. Онези, които са страдали от дистанцирани бащи, носят частица от по-голямата история на индустриалната революция, на обезправените мъже, откъснати от своите семейства и центрираните към земята стойности на дома.

Ние увеличаваме своето разбиране на Аза, когато открием, че темите на нашия собствен живот са отразени в приказки за самодиви, митология, филми и истории от новините. Преживяваме себерефлексия в по-голямата система. Осъзнаваме, че сме актьори в една много по-голяма драма, носейки се върху вълните на културния прилив и отлив. Когато узреем на това равнище, ние съзнателно приемаме развитието на архетиповите символи, които ни говорят. Ако предприемем поход за запазване на древните гори, ние вършим нещо повече от закрила на дърветата - ние допринасяме за една по-голяма архетипова кауза.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 3 оценки

Отзиви

Анонимен
7 CAKRA PREKALENO AKTIVNA 4 CAKRA PREKALENO AKTIVNA 2 CAKRA SLABO AKTIVNA KAKVO OZNACAVA TOVA LOSHO LI E ZA ORGANIZAMAT DNES E NAPRAVENA POD NOMER 271146
Виж още отзиви
Коментирай
loading...