🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Балансиране на трета чакра

Балансиране на трета чакра

  1. Балансиране на трета чакра
  2. Лекуване на недостатъчната Трета чакра
  3. Лекуване на прекомерната Трета чакра
  4. Преодоляване на безсилието
  5. Отказ от сигурността
  6. Работа с гнева
  7. Атакуване на срама
  8. Физически упражнения за Трета чакра

Отказ от сигурността

Когато искате да развиете третите си чакри, е необходимо да се откажете от привързаността си към сигурността. Това означава да се откажете да искате всичко да е гарантирано предварително и да приемете, че може да има критика, предизвикателство, неразбиране, отхвърляне или възможност за неуспех. Докато сигурността може да е важна за резултатите на оцеляването и за развиването на емоциите, за нашата сила няма предизвикателство, ако всичко, което правим, е вече лишено от всякакъв риск.

Необходимо е да се изправим с лице пред факта, че светът не е сигурен. Ако ограничаваме себе си до онова, за което предварително знаем, че е удобно, може да не ставаме сутрин от леглото. Вкопчвайки се към сигурността и гарантираността, ние оставаме като деца - безсилни и искащи светът да бъде оформен според нас. Предизвикателството на силата е да узреем, да приемем отговорността и да изваем формата на своето бъдеще чрез собствената си проактивност. Силата ни се увеличава чрез посрещането на предизвикателства и успешното им решаване. Трябва да бъдем готови да поемаме рискове, да се осмелим да се потопим в непознатото и да се освободим от тежестта на познатото, за да се разширим нагоре и навън в пътуването ни през Моста на дъгата.

Рейтинг:
4.4/5 на базата на 5 оценки

Отзиви

Вес
Разпознавам себе си в това
Еми
Не е така има някой неща аз също лекувам и виждам точно мой орган ви боли и се.лемува
Марина
Досега не съм попадала на толкова добри текстове - казват толкова много и точно в целта! Благодаря!
rosica
hranite da poqsnite dostata4no protein ili nedostata4no v smisal pove4e proteinova hrana ili po malko
Анонимен
Направо настръхнах. Много интересно...... Виждам причината за моя застой- просто съм блокирана страхувайки се да изляза от зоната на сигурността , от зоната ми на комфорт.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...