PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Балансиране на Седма чакра

Балансиране на Седма чакра

  1. Балансиране на Седма чакра
  2. Медитация за Седма чакра
  3. Вниманието - ключ към съзнателен живот
  4. По-висшето Aз
  5. Освобождаване от привързаности
  6. Трансцендиране на по-долните его
  7. Проверяване на нашите системи на вярване
  8. Образование и информация

Образование и информация

Цел на функцията на мисленето, съзнанието, мъдростта и разбирането е да ни даде информация, така че да водим по-добре живота си. чакра се храни с храна и допир, а чакрата е недостатъчна, тогава тя има нужда да бъде нахранена. Ако намираме, че сме объркани и невежи, неспособни да мислим сами или незнаещи кой път да поемем, тогава може би се нуждаем от повече информация.

Информацията може да идва по различни начини. Може да идва от учители, които срещаме по пътя, от нашето По-висше Аз, от книги, институции, опит и изследване. Но главният подтик на жизнената сила - всъщност на самата еволюция (казано опростено) - е да стане по-качествена, да обхваща повече и повече информация и да включва тази информация във все по-сложни системи на разбиране.

Следователно е необходимо да храним себе си с информация като начин за усилване на Седмата чакра. Започнете ново следване или прочетете няколко нови книги. Заловете се с въпрос, който ви интересува, и научете всичко, което можете, за него. Работата върху тази книга или някой добър терапевтичен курс е начин да научим повече за себе си и да разгадаем мистериите вътре в нас. Знанието на света около нас и света вътре в нас са пътища към себепознанието, цел на седмата чакра.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Таня
1, 4 и 7 са ми прекалено активни, останалите балансирани. Търся, но не откривам как точно да ги балансирам, когато са прекалено активни. Някой може ли да ми помогне?
Анонимен
Не разбрахте че преди много години не са си обеснявали някои работи и затова го наричат бог... просто е енергия и говорете с себе си по специален енергичен път
мишо
помогна ми
Добри
Всичко това аз го преживях.Чуството не може да се опише с думи,трябва да го преживееш.
Анонимен
blagodarya vi
Виж още отзиви
Коментирай
loading...