Назад до Балансиране на Шеста чакра

Балансиране на Шеста чакра

  1. Балансиране на Шеста чакра
  2. Работа със сънищата
  3. Визуално изкуство
  4. Визуализация
  5. Ръководени визуализации и трансови пътешествия
  6. Упражнение Йогийско око
  7. Медитация с цветове
  8. Мигновено фотографиране
  9. Медитация за Шеста чакра

Мигновено фотографиране

Това упражнение представлява лесен начин за получаването на усещане за аурата на някой друг човек, ако нормално не виждате аурите. Спомага също така и за развитието на зрителното наблюдение.

Поставете човека, който искате да видите, точно срещу вас на разстояние около два метра. Затворете очи и изчистете мисления си екран. Изчакайте, докато се почувствате заземени и центрирани, без в ума ви да се носят образи и мисли.

Много бързо отворете и затворете веднъж очи - действие, противоположно на примигването - така че да хвърлите един бърз поглед върху човека пред вас, правейки нещо като мигновено фотографиране, образа от което е запечатан в ума ви. Задръжте този образ и го изследвайте. Какви характеристики ви правят впечатление? Забелязвате ли някакъв остатъчен образ или сияние около тялото? Открояват ли се определени цветове или позиции на тялото? С избледняването на образа бързо отворете и затворете отново очи, за да го усилите. Проверете колко подробности можете да дешифрирате в този "остатъчен образ". Кои части избледняват първи и кои характеристики се задържат? Всички тези неща ви носят информация за силните и слабите страни в аурата на този човек.

Рейтинг:
4.7/5 на базата на 3 оценки

Отзиви

Dianna

Намалява се влиянието, като се увеличи производителността на долните чакри, като се придобие стабилна основа и се заземи енергията.

m n

На мен също за засилени 5-та и 6-та. А не се казва реално как да ги балансираме :/

Нина
Имам прекалено развити пета и шеста чакри. Навсякъде се говори как да ги засилим. А как да намаля влиянието им?
Много интересни методи ,чудесни неща научих!
Много интересни методи ,чудесни неща научих!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...