PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Анализ на резултата от Чакра Теста

Анализ на резултата от Чакра Теста

  1. Анализ на резултата от Чакра Теста
  2. Резултат отгоре-надолу
  3. Резултат отдолу-нагоре
  4. Резултат отвътре-навън
  5. Резултат отвън-навътре
  6. Балансиран резултат

Резултат отгоре-надолу

Ако живеете в главата си, занимавайки се с тялото си и с физическия свят само когато сте абсолютно принудени да го направите, тогава вероятно имате чакра-система, насочена отгоре надолу. Вашата оценка ще разкрие прекомерни горни чакри и недостатъчни долни. Тези хора са обикновено мислещо-интуитивни типове. Те първо мислят и после действат (ако изобщо го правят) и често се затрудняват да бъдат спонтанни и игриви. След много обмисляне решават как да се чувстват относно дадено нещо. Често са много сложни и интелигентни хора.

Естествената тенденция на този тип хора е да движат енергията нагоре, но техният растеж и баланс идва от нейното придвижване надолу и свързването й с тялото. Например шизоидните/креативните индивиди, които имат навика да придвижват енергията си нагоре, могат да бъдат разглеждани като тип система „отгоре-надолу", защото енергетически са силни във върха и ще имат най-много полза от развиване на долните си чакри.

Този тип хора обикновено страдат от трудности от ранното детство, които ги изтеглят от телата в главите им. Те имат склонност да избират работи, които са интелектуални или аналитични - учителство, компютърно програмиране, писане, адвокатстване и неизпълнителски изкуства като например рисуване. Ориентирани са към себерефлексия и себеизразяване.

Рейтинг:
3.5/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Искрящ тюркоаз с индигови криле

Не разбирам защо има съвети за балансиране на 7-ма чакра, при положение, че: https://newage.bg/tr/528148 До колкото ми е известно доста над 7-ма съм Има много повече нива.. другите са смесени цветове.. на горе до към 22

Лусия Игнатова

Нямам чакра под 75%.Всъщност само две са балансирани, а останалите са хиперактивни. Някой да коментира, защото аз съм малко объркана... Да ги угротявам или да задействам и балансираните да станат хиперактивни ????

APO
mnogo tocen rezultat !!!!! Bravo
Цветелина Петрова
Благодаря вярно е
Станислав
Само седма ми е супер активна другите са балансирани
Виж още отзиви
Коментирай
loading...