PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Анализ на резултата от Чакра Теста

Анализ на резултата от Чакра Теста

  1. Анализ на резултата от Чакра Теста
  2. Резултат отгоре-надолу
  3. Резултат отдолу-нагоре
  4. Резултат отвътре-навън
  5. Резултат отвън-навътре
  6. Балансиран резултат

Резултат отвътре-навън

Системите „отвътре навън" са енергетично центрирани в средните его-центрове и техният растеж идва от разширяването на тази енергия надолу в по-дълбокото Аз и нагоре към духа и интелекта. Те имат общ баланс между горните и долните чакри, но са слабо свързани с краищата. Имат тенденция да смятат телата си за подарени и да избягват интроспекцията.

Ако средните чакри са блокирани, енергията се задържа в средата на тялото и не може да стигне до периферията. Това се вижда в структурата на издръжливеца, който се затруднява да намери основата си или да доведе чувствата си до съзнанието и който държи енергията си вързана във волята. Ако средните чакри са отворени, тогава тези типове са склонни да бъдат ориентирани към егото и действието екстроверти, които обичат да бъдат ангажирани с живота - социални работници, изпълнители, средни ръководители или бюрократи. Те нямат особен интерес нито към телата си, нито към духовните въпроси. Повече се интересуват от външния свят на политиката, бизнеса, отношенията или изпълнителските изкуства. Те са извършителите, които намират своята идентичност в активността, но може да не съзнават вътрешния си живот. Реализаторът и предизвикателят/защитникът могат да попаднат в тази категория.

Много такива хора смятат телата си за подарени, ако не стане нещо нередно, и може да нямат интерес към духовността, докато някоя криза не ги принуди да търсят и питат. Тези типове е по-малко вероятно да са резултат на трудности в детството, тъй като имат тенденцията да формират себе си около общите ценности на културата.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Искрящ тюркоаз с индигови криле

Не разбирам защо има съвети за балансиране на 7-ма чакра, при положение, че: https://newage.bg/tr/528148 До колкото ми е известно доста над 7-ма съм Има много повече нива.. другите са смесени цветове.. на горе до към 22

Лусия Игнатова

Нямам чакра под 75%.Всъщност само две са балансирани, а останалите са хиперактивни. Някой да коментира, защото аз съм малко объркана... Да ги угротявам или да задействам и балансираните да станат хиперактивни ????

APO
mnogo tocen rezultat !!!!! Bravo
Цветелина Петрова
Благодаря вярно е
Станислав
Само седма ми е супер активна другите са балансирани
Виж още отзиви
Коментирай
loading...